carolineanette

Caroline Anette

Hej och välkomna!

Hej och välkomna till mig!

Jag heter Caroline, är 25 år gammal och bor i staden Västerås med min sambo samt två katter. Vi väntar vårat första barn, en liten dotter som beräknas komma till världen i början av januari 2019. Vårat nya år startar storslaget med andra ord! Det är också anledningen till att jag valt att starta en ny blogg. Att bli förälder startar ett helt nytt kapitel i mitt/vårat liv och det kapitlet fick starta med en helt ny blogg helt enkelt. Hoppas ni vill följa med mig hit! Jag är som sagt ny här på portalen, men ge mig ett par dagar så ska nog bloggandet flyta på som vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
carolineanette

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats